First week of April.. adik ajak aku pi i-City some where near padang Jawa, Klang.. Tak la jauh sangat dari rumah, federal highway.. straight ajer.. near kat rumah sherry.. tengah2 driving tuh rasa macam malas nak jalan2 pulak.. tapi bila dah sampai.. best pulakk.. so just Aku, and anak2 abang aku 4 orang plus hidayah… ke i-City.. tempat nih orang dah bercakap-cakap lama.. tapi aku yang tak berkesempatan pagi.. anak2 sedara aku yang ini pun.. memang dah janji nak bawak pi jalan.. gara-gara hujan waktu petang tak jadi pi taman.. so inilah gantinyer.. ada la snap sana sini.. from my camera phone yang rasanya jarang2 pakai..


Adik, Hidayah, Danial, Dahari, Malissa and Masyitah

Hidayah, Me, Dahari, Cheetah, Danial and Apai

Di limpahi cahaya dan air hujan

The Star in my heart. *:)