The awaited Monday has come… adoi.. it reminds me alot of work. work.. and work..Whatever it is.. this is the day that i wished for.. otherwise. hari lain tak sampai.

This tuesday, would be my mum’s birthday (the 63th).. hmm alahai.. kesiannya aku pulak ada plan lain.. nonton teater.. aku ajak mak.. katanya tak mahu.. ticket yang sudah dibeli awal sebulan. Will be going with Jue.. Thanks for inviting Jue. Nak harap aku.. bab2 entertainment nih.. aku dah macam terputus dengan banyak sources nya.. nak lagu latest.. aku tengok chart kat newspaper ajer.. hahaha.. pastu download.. if lagu2nya best, baru beli CD.. huhuhu

Lepas tengok teater nak pi tengok New Moon pulak.. tengok hujung minggu nih pagi2.. pun best.. pegi awal pagi.. tengok first show of the day.. best..

Hari jadi mak on Tuesday.. hmm rasa nak masak special untuk mak this weekend… kebanyakkan yang aku try and invented mak suka.. hehehe.. compliment paling best.. dari mak lah.. paling best bila mak request aku untuk buat benda yang dia suka.. Mak suka aku punya, tuna sandwich, ikan siakap tiga rasa, steam fish style aku.. she like it too.. spaghetti chicken or beef bolognese recipe tomato sauce sniri.. what else.. fruit salad.. pun dia suka.. mesti mak suka kan.. eee without u, i am nothing mak..

Insya Allah.. I’ll make this weekend urs, mak.. *:)