i was supposed to post something here.. semalam.. hmm apa la nak jadi kan.. kat blog nih..

Last weekend was another good weekend i ever had with orang tuaku, ordinary ajer, nothing extraordinary, Spending my day with mak, berdua sahaja, jalan-jalan, shopping, beli barang, basuh kereta and makan lunch sama2. Happy and senyum meleret mak.. hehehe abah as usual, memang tak joint activity keluar aku and mak.. he prefer lepaking at home and tengok film tamil.. (hahaha)…

Two weeks ago.. itu a lil bit different, when my sister and her family is still around, menu lunch dekat rumah pun special sikit, that is because my sister is at home. But one of her (&My) favourite ulam-ulaman tak dak.. i asked mak.. “Makk.. awat tak buat pucuk ubi rebus with air asam, akak suka la makk. Kesiannya kak sila tak dapat mkn.. (sebenarnya aku yg nak mkn sgt2 hahaha)” Mak replied..”Bukan sempat makan pun, asyik berjalan sana sini”..😀 . Kadang-kadang bila tengok excitednya mak nak masak bila kakak2 or abang aku nak datang, macam best sangat, segala lauk pauh favourite dorang.. sure terhidang. Hmm macam aku nih tak merasa la sangat “excited” tuh.. dah kalau muka aku hari2 mak tengok.. i think it would be very nice, if once or twice mak masak special untuk aku.. (walhal, rasanya hari2 mak masakkan my favorite … hahaha)..  pernah sekali, aku berada jauh dari rumah.. haa masa tuh menangis rindu nak balik.. rindu mum’s favourite nasi goreng. hmm nyumm.. nyum.. ( nih apsal aku asyik citer pasal makan nih?) .. Owh btw.. ok. i should stop here, wanna eat my double cheese burger now.. dah ini je pilihan senang nak di buat..  I shall write to u later my precious.. Muahh. Chiow.