Lama sudah aku tak menjengah dekat window nih. hmm about a week i guess. And as usual, Saturday is the day for me and tennis. This time at the stadium Kelana Jaya. sambil main, dok perati budak2 kecik main tennis.. waa syioknyer dorang main.. kenapa masa sekolah aku tak main tennis..? hmm i guess because dulu mak and abah tak mampu untuk belikan aku reket tennis.. Now is different.. the racket and tennis shoes all i bought on my own (beruntung betul budak2 sekarang, Aku dah adult and mampu, takkan nak suh mak abah beli pulakk.. hehehe). Habis2 pun masa sekolah rendah dulu, aku ada main hockey, netball (sekolah pompuan memang wajib sukan nih) and softball (ala2 rounders) seronok giler.. main game nih.. paling best bila dapat hit bola jauh-jauh and dapat lari lebih dari satu ring. hahah. Masa sekolah menengah pulak aku main volleyball, netball, bola baling (Sekarang ada lagi ke sport nih?).. Hmm nak kata aku wakil sekolah tuh tak dak la.. because ada ramai lagi yang lebih talented dari aku.. kalau ada pun setakat, mewakili rumah sukan and class.. hahaha

Pernah aku lari pecut 100 meter kat sekolah dulu..(masa pemilihan aje) hehehe.. tak lepas dari masa yang di tetapkan.. Untuk wakil sekolah atau wakil rumah sukan pelari pecut kena lari less than 16 seconds per 100 meter. Pecutan terpantas aku pun setakat 17.12 seconds … hmm memang tak layak la kan.. bersukan ala kadar sahaja.. sampai la sekarang. bersukan atau beriadah untuk suka-suka…

Hmm tapi on Tuesday morning.. ada case horror berlaku.. mungkin buat masa ini aku tak boleh bersukan..😦 semua gara-gara aku menggosok gigi pagi2. hmm even nak berjalan pun aku slow giler.. kaki tak dapat nak melangkah luas-luas.. I need to go for physio maybe.. This saturday i need to go for MRI.. hmm hopefully semuanya ok.. rasa seksanyar sakit.. Teringat bila masa aku sihat.. alangkah gembiranya bila kita ada kesihatan yang excellent… u know.. we shud and always thanks our lord for giving us a good and healthy body…

Sekarang aku rasa.. aku hanya membuat resah dan bimbang pada orang tua aku.. they are so worried about me.. harap-harap aku boleh cepat sembuh.. Amin.