Monday again.. bermalasan untuk bangun.. sampai kak ila masuk bilik aku tolong kejutkan.. (ngada2). Hehe ambik peluang tidur lebih lama…gara-gara malam tadi eku membaca novel sampai tak hengat.. Novel best.. memang susah nak resist. hmm tak lain, tak bukan buku john grisham.. cita-cita nak jadik lawyer.. hmm tapi.. entahlah.. ada masa nanti aku nak ambik second degree.. Hahaha.. cita-cita yang tak pernah padam.. sekarang aku antara lawyer buruk paling active dalam class Dr Harcharan… hahaha Dr nih tak pernah nak mengalahh.. aku geramm..😀 sure ada something yang dia replied balik kat aku..Eee..eee geramm..  Sue selalu warned aku jangan layan sangat cakap2 Dr tuh.. but am  interested.. ada je dalam kepala aku nak reply. (whateverrrr ekin)

Gara2 bangun lewat yang di sengajakan.. haha masuk office pun lambat.. almost 9 aku sampai office.. jalan melenggang masuk office dengan selipar hitam. Kasut aku tinggalkan kat office.. dah berapa hari aku macam nih.. selamba

Hari nih kul 1130 kat office aku ada kick off meeting. hmm jadi menarik pulak info yg MD aku sampaikan.. Hmm entah apa mimpi pi type notes dalam hp aku.. (macam bagus.. ) Well.. what’s the benefit of these info to me?.. aku bukan menilik project yang banyak2 tuh.. (well am just collecting infos).. sesuka aku. Habis meeting lunch tadi best.. buffet style complete from rice to laksa Johor yang dah lama aku tak mabuk with. fruits and pastries. Hmm nyummy. (Lama nyer tak pekena laksa utara yang paling sedap kat BSN-KLCC dulu.. dengar kata dah pindah ke tempat lain.. ) hmm nyum nyum.. so miss the asam keping..

Sharp 5pm aku keluar dari office. Class aku kul 6pm hari nih.. sampai kat Uitm, aku terus masuk class 7, ada discussion and we are working in group. Waktu magrib aku and sue ambik peluang makan dekat Kandang.. hmm since dua2 dapat status ABC, kami lepak kat situ sampai kul 8pm. Tepat kul 8pm.. aku ngan Sue carik class. tersalah location plakk.. dah sampai dekat dengan class Dr Harcharan dah siap2 tunggu depan class… ala2 lagak seorang pengetua sekolah.. ahaks.. aku hanya senyum and tunduk masuk dalam class hahaha..

Habis class aku memandu balik.. aku teringat saat2 aku hampir melanggar seekor kambing.. gerun pulak drive malam2 nih.. dengan suasana yang agak gelap kat area puncak perdana.. aku slow kan skit kereta.. Kereta Sue dah pecut laju.. Jalan kat sini berbukit-bukit and kenderaan memang laju kat sini.. Aku sampai rumah dalam jam 1040pm.. letak bag terus masuk bilik air mandi and bersihkan badan.. Hv a cup of coffee and sup sayur cauliflower and broccoli yang best.. And here i am.. dok menaip kat sini.. sambil melayan lagu sempurna by Andra.. hmm lagi best dari pompuan tuh nyanyi.. music lebih catchy dengan petikan gitar… hmm best.. Hanyut aku..