Huhu.. minggu belajar or sem baru dah bermula.. Hmm first wk biasanya banyak class yang cancelled.. Haa aku pun antara mangsanya.. sepatutnya on Monday aku ada class started at1800.. hmm tapi takder sorang pun maklum. bebudak fulltime je ramai.. budak2 PLK.. kak Zana sorang je dalam class. Aku tak tahu.. tapi lucky kak Zana ambikkan course details.. @2000 aku kat class tunggu lecturer for another subject.. hmm tak datang.. Ramai gak kawan-kawan lain yang ada.. tapi akhirnya kami keluar after 40 minutes.

On Tuesday.. Aku datang ke campus lagi.. supposedly ada class from 1800 to 2200.. hmm lecturer tuh cuti seminggu pulak.. tak der sapa informed.. hangin jee kawan-kawan lain.. yelah.. nak plak minyak tengah mahal.. ada yang datang dari sejauh Sri kembangan, dari kajang. Kesian dorang.. Aku pun kecewa gak.. apsal lah cuti lecturer nih tak di freezed masa first wk of the sem. Walhal 2 bulan students tak der kat campus and tak der class lagi.. (mungkin lecturer tuh pi course kot.. ) Well.. semuanya maybe maybe.. mangsanya kami..

Yesterday was my first class for third language.. hmm aku registered for Mandarin.. since japanese language tak dak kat campus aku.. hmm i hv no choice.. Tapi menarik gak mandarin nih.. haha silap2 bleh pi china jalan2.. travel.. (perhaps.. one fine day.) Syiokk.. (huh.. berangan tak habis2). Lecturer dia pun best.. sempoi.

hari nih.. aku tak dak class.. fuhh lega skit.. compared than last sem.. everyday Mon to Fri ada class.. This sem.. kira ok skit.. Heheh.. dalam kepala ada macam-macam rancangan berlegar dalam kepala.. (mungkin bisa di realisasikan.. ahaks ). Malam nih ada pasar malam kat umah aku plus kak ila tidur umah aku.. since hubby nyer kerja malam.. (yeye.. bleh memain and tidur dengan hidayah). Tak lama lagi Hidayah genap setahun (16/07).. hehe dia suka makan, aku suka suapkan hidayah makan.. hmm tapi badan halus jee.. macam mak dia gak.. Hahahah…