Tiba2 banyak pulak perkara yang aku kena buat. started with meeting yang di postponed with orang penang.. boss aku bagitau meeting tuh on Monday. Aku memang dari awal dah expect yang meeting last Friday sure kena postponed because aku, orang yang prepare slide tak dak.😀. Early Monday morning, boss aku dah IM aku.. “Ekin.. meeting with Dell is today, but will be held in USj office.” Yahooo for me.. at least aku tak perlu masuk meeting and jadi mangsa fire crackers, from kam fung. ahaks..

Lunch hour boss aku, rahimah, ajak aku pi lunch. She IMed me thru Sametime
Boss: Ekin.. jom lunch.. i rasa nak makan banyak hari ini.. jom kul 1130.
EKin: haa 1130?
Boss: ala.. i kan boss.. jom..
Ekin: owh ok

Aku tengok jam baru 1115. Aduss.. aku ingat tak mau turun lunch hari nih.. because aku ada bawak cereal aku.. plus aku nak siapkan slide untuk meeting petang nih..Rahimah kalau invite aku pi lunch itu mesti tak de lain. Tension, deperessed la tuh.. Tempat makan tak der lain.. Subang Parade, Pizza hut. She likes to try all new pizza from pizza hut. Aku ikut aje.. dah orang nak belanja kan..

Naik kereta rahimah, dekat je subang parade. Masuk parkir.. tapi kami masih bersembang dalam kereta tak keluar.. after 30 minutes aku rasa, aku ajak rahimah keluar..to continue chit chatting outside.. Kesian dia.. penat la jadi manager kat company aku nih.. Aku hanya mendengar, bagi comment and layannnn…

yes memang betul. She’s damn tensioned, skit depressed, dengan orang atas.. She told me about the previous dell visit to our office.. hmm the real story. Dahsyat.. kesian Rahimah. And about this coming Friday’s meeting between Managers and MD.. Things to highlight and etc etc.. Petang nih bos aku ada meeting with asri and boss nuar kat office USJ. Continue meeting with dell @1500. until today.. aku tak dapat pun apa2 feedback on previous meeting.. harap-harap semuanya OK.