Ahhh.. good morning all.. salam

Hari nih pagi2 aku dah tengok the making of Sepi.. waaa best cerita nih.. bila laa aku nak tengok… tak sabar nak tengok sebenarnya.. kalau boleh tak nak lepas.. 😀

This morning @0900 aku ada class aka course to attend.. hmm ITIL . Aku tak sempat nak menelaah pun malam tadi.. semalam balik awal. tidur pun awal.. semalaman aku tidur…  hopefully my sleep yesterday night will pay off with full concentration in a class. Insya allah. hmm voice recorder.. kasi recharge skit.. semoga berjaya.. Course ini akan berlarutan selama 3 hari.. Friday @1700 aku akan sambut hari merdeka kedua aku.. errrr Firday exam..

probably Saturday or Sunday.. mak nak buat kenduri baca doa selamat kot.. hmm aku dah berniat.. hari tuh.. naik gaji.. exam tempat belaja pun dah pass, adik aku pun dpt sambung belajar.. kak Sila pun naik pangkat..hmm we are so blessed… Thanks Allah 🙂

Minggu depan kena balik Ipoh.. nak hantar Fatihah pi Poly Ungku Omar.. pastu class aku start at 7 July.. huhuh class start balik.. syiok. .. haa banyaknya plan..

Petang nih aku nak pi library kat PJ.. nak extend date buku The Hobbit and Hannibal yang aku pinjam.. hmm probably boleh menelaah about ITIL sampai kul 9pm..

Good Luck Ekin..