My Most Wanted Movie-To-Watch list

Masa tengah cuti nih laa aku nak tengok wayang. hmm nampak gaya hujung minggu bukan masa yang sesuai.. Below are among the most-wanted-movie that i want to watch, there are :

  • Narnia – Prince Caspian >> Because : So luv the fantasy movie.. (sama macam aku.. suka berfantasi.. ihiks.. aku rasa semua bintang Scorpio cam tuh > memandai je)
  • Hancock – Will Smith >> Because : He’s the macho/romantic (in hitch) and etc etc actor yang aku paling minat… Will Smitthhh… ( 😦 hmm tapi will smith already married to Jeda.. > sounds gatal here, am just kidding)
  • Apa kata Hati – Citer melayu >> Because : i think it’s fun if we can hear what guys truly says about women.. hmm provided jangan selalu la.. otherwise.. GILO mano aee. 😀
  • Sepi – Kabir Bhatia (hope i spell it right) >> Because : I so luv the Cinta.. hmm hope this time cerita mungkin lebih menarik.. best.. sekali sekala layan cerita macam tuh.. sometime.. our guts needs therapy too..
  • Kung Fu Panda – cartoon >> Because : i think i am no far compared to that panda kot.. kuat makan.. muahahah (actually bukan kuat makan.. correct word is.. berselera ajer).. probably bleh di jadikan motivation to workout lebih.. u know.. maybe.. 😀
  • What happens in Vegas – Cameron Diaz >> Because : i so luv her acting.. sempoi.. and minah nih cantik.. tinggi and everything.. sure boleh gelak kan, kalau tengok cerita nih..?
  • Long Khong 2 & Prom night >> Because : These are the last movies of my movie-to-watch list.. cerita seram.. thriller macam nih.. aku kena prepare awal untuk tengok.. (because i will screaming together with the actor/actress. haha ) Achu dok ajak aku pi tengok Long Khong 2. eee aku kena pikir2kan dulu. Achu.. u are so the ganas.. she told me that.. she so like the story about potong-potong nih.. eeee horror..

So.. which movies that you most wanted to watch this season… ? care to share? Sharing is Caring.. 😀

3 thoughts on “My Most Wanted Movie-To-Watch list”

  1. tengah tunggu juga sebenarnya filem khabir bhatia yang baru tu.. sepi.. nampak gaya macam kena bawa tisu masuk panggung jer
    Filem Cinta dulu pun tumpah juga air mata jantanku… ha ha

  2. Hahahha… tak per sekali sekala mata pun kena cuci. 😀 hmm nampak gaya harus tisu kena dibawa masuk sekali..
    Jom kita pi tgk ramai2.. (Ini bukan promo untuk filem Sepi ye.. Harap maklum)

  3. boleh boleh.. jum jum heboh heboh la kat yang lain… jangan ngutuk tau kalau aku termenangis… ha ha will try to maintain macho he he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s