Ahaks.. Pagi yang lebih terang dari hari lain.. huhuhu.. berdebar giler. Alhamdulillah syukur sangat2. penantian dah berakhir, segala pertanyaan sudah terjawab… Result dah keluar and alhamdulillah.. I am listed on a dean list. Memang impian aku… Insya allah i will work better, harder and smarter on this coming semester. Kena pasang strategy awal2… hmm ada kawan aku dapat 4.0.. hmm takkan aku tak boleh dpt kan? Syiokk..

Tak der aral melintang… hmm aku nak langsaikan nazar and hutang aku.. Mak aku pun kata OK.. Nak hantar makanan dekat surau rumah aku… doa selamat skit..Insya Allah..

Minggu depan aku ke Janda Baik for a team building.. hmm lepas tuh gathering dengan kawan-kawan sekolah aku dekat ilham resort. Apartment dah confirmed.. hmm aku nak bagi dorang makan best best… lama betul aku tak jumpa dorang… Azma, Izwan, Nazrin, Shahril, Sherry and Abai.. dorang nih semua dah berkeluarga, entah berapa orang anak dorang aku pun tak sure.. Just aku ngan abai je single.. (hmm dengar kata abai nak settle down this year..bila ye? ) Aku akan bawak mak, abah and adik sekali to this gathering.. menu apa yee nak buat? .. marinated chicken, beef, and sausages tuh biasa.. hmm hari tuh, masa aku pi gathering last Feb i guess.. hmm aku buat chicken bbq, wrapped potatoes.. salads, thousand islands.. hmm this time… takkan menu yang sama?…. hmm thinking of nic dessert.. hmm lama dah aku tak buat chocolate mousse. Hmm… haa creamy giler.. sedap dan sangat menggemukkan.. arrghh teringat chocolatess pulak tengah-tengah malam nih.. nak pikir dulu buat menu apa…

As of now.. bye and chaw..😀