hmm breath in… breath out.. lelah aku rasa tengok keje dekat office… hmm konon ada buat planning.. tapi nampak gaya still.. not improving.. buat keje main redah ajer… ikut suka.. buat aje… the whole last week.. started from Monday til Friday.. hari2 aku balik malam.. nampak gaya minggu nih pun macam tuh.. hari nih aku keluar office 10pm.. nonsense je aku rasa.. buat keje dengan takder lunch, no break (rasa lapar pun takder).. just berenti untuk penuhkan bottle air.. pi toilet and solat.. Most horror.. paling stress sekali keje.. hari nih lahh.. tak sedar masa berlalu terlalu pantas…

Balik rumah perut aku rasa lapar giler… hmm angin dah berputar dalam perut.. aku bukak fridge , i took cauliflower, broccoli, whatever seafood items i hv in fridge, onion and air.. i boiled it all together… buat sup sayur… hmm sambil tengok cerita Desparate Housewives, aku hirup sup panas… Soon as the soup finished… cerita fav pun habis..

Now i’m leaving it all behind, malas nak pikir.. lepas nih strategy apa la pulak.. let’s pray for good everybody. Aku pun dah ready nak landing.. badan aku pun dah bersih..baru best tidur.. sleep tight ekin.. sweet dreams..

Dream A Little Dream Of Me – Frank Sinatra

Stars shining bright above you
Night breezes seem to whisper “I love you”
Birds singing in the sycamore tree
Dream a little dream of me
Say “Night-ie night” and kiss me
Just hold me tight and tell me you’ll miss me
While I’m alone and blue as can be
Dream a little dream of me
Stars fading but I linger on, dear
Still craving your kiss
I’m longing to linger till dawn, dear
Just saying this
Sweet dreams till sunbeams find you
Sweet dreams that leave all worries behind you
But in your dreams whatever they be
Dream a little dream of me

INteresting : Additional reading material taken from CIO.com. > Know Mandarin & Management, You’re In