The fifth days as a super mighty woman.. Fuh exhausted.. rasa badan penat, tekak dan hidung dah rasa tersumbat. but i just ignore it..

Alhamdulillah this week weekly meeting dengan orang penang tak der.. lega skit aku, tapi report and slide tetap aku kena submit.. Aku prepared report utk ETA, Open calls, performance as a whole, presentation slides, backup orang.. and i work until 2030. Minggu depan aku akan lalui routine yang sama.. mintak2 aku sihat..sebab seingat aku.. kalau aku keje direct dari pagi sampai malam.. aku akan hanya bertahan untuk 2 minggu (including Sat n Sun.. lucky me i don’t work on these days).. lepas tuh aku akan flat..

Keluar office, aku drop Acu dekat komuter station, and berjanji, kalau sabtu Acu tak der plan, kami nak menonton wayang sama… Aku drove terus ke rumah, kak ila and adik nak keluar pi carrefour, hmm kak ila did not insist me to bring my car, so aku kena balik.. park kereta, tukar kasut aku and naik kereta kak ila… back to subang jaya.. Tak sempat mandi pun😦 . Battery handphone aku dari pagi tadi dah weak.. tapi petang tadi baru kong habis-habis.. aku pun malas nak recharge… Sampai rumah balik jam sebelas.. disebabkan hujan petang tuh, aku tak boleh nak mandi.. sejuk giler, just damped my body with a wet towel, solat lepas tuh aku terus tertidur.. badan dah tak sedap. rasa macam nak demam. pening.. (hmm baru seminggu)..