Woke up, bath and solat, not in the mood to dress up..  hmm akhirnya aku sarung Jeans and blouse..  same color green.. tudung pun hijau.. kasut crystal ala2 cindarella pun base hijau.. (melampau.. hehe ) keluar rumah at 0750am drop off my sis kat Fed highway (Bali) and breakfast with kak ila @ Taj cafe 0805.

I went to Perodua service centre @ Glenmarie, convoyed with kak ila, appointment @0850am. Reached there by 0840, waited for 10 minutes, registered, pastu kak ila sent me to my office. At 0857 i was at niza’s cubicle.. Inaz’s back.

Lunch hour kak ila ambik aku dekat office, went to McDonald’s drive thru ss15, straight to glenmarie perodua service centre.. ambik kereta and charlos ke office..

Memandu balik, mak aku ajak pi pasar malam.. aku tak masuk rumah.. mak dah siap so just drive to pasar malam. Bought favorite ulam (petai), veggies and etc etc. Aku request mak masak lauk tempoyak dgn pucuk ubi with petai and prawn. fuhh sedap. Makan masa weekend paling best… Air Kelapa muda is a must. Sampai rumah, mak buat sup sayur favorite… huhuhu.. yg tak perlu menumis yang tak perlu berminyak… that’s my fav.😀 Abang ipar aku pun kelmarin baru turun dari cameron highland.. so banyak sayur2 fav aku yang fresh.. hmm yummy.

at 11pm, aku layan disney channel (macam budak2) tengok cerita Tarzan.. hahaha pastu sambung tengok Chef at large.. hmm org Jews nyer wedding.

Alamak.. hujung minggu nih mak and abah balik Ipoh.. hmm tak best nyer😦 .. team building aku pun tunda ke 13, 14 and 15 June…  alamak sure kawan aku kahwin aku tak dapat nak joint Ecahh.. uwaaaa.. Ecah i’m sorry…( lama dah aku tak jumpa ecah, tak jumpa Am, hmm miss em’ll… )

My ITIL cert will be on 25, 26 and 27.. arrghh aku tak baca apa2 lagi..  TOlong Tolong.. i want A.. i want excellent .. (arghh whateverrrrrrr ekin.. )