Ouchh.. almost and reaching end April. dah berapa lama aku tak ambik exam?.. probably 3 years. Waaa since the last time i studied @ OUM, aku turn down the final exam due to aku punyer carry marks tak betul. This is repeatedly happening to me. Aku rasa macam ada orang sabotaj aku je. Tapi aku redha. Walaupun jauh sudut hati rasa geram, kecewa, and rasa BO. Hopefully tak jadi dekat UiTM. Allah please give me a chance to prove that i’m ok and i am good at managing my time between studies and works. Cousin and adik aku confident je aku boleh dapat 4.0. Wow.. kadang-kadang bila orang letak harapan yang tinggi kat kita.. kita boleh jadi cuak.. a bit pressure and probably dizzy too. I just want to enjoyed my studies with my classmate yang sama-sama terbakar dengan aku. Since aku baru habis training with mind maps.. i shared with my few friends this freeware application. Seronok nak guna and rasa lebih terbakar lagi nak belajar.

Routine kerja dekat office, lebih kurang sama, but everyday comes with a different challenges. and i took it fearlessly. fuhh.. caya la ekin. Apsal nowadays banyak benda aku tak tahu.. is’t because aku tak sentuh newpaper? yes.. , one of the reason. Berita memalam hari pun aku tak dan tengok. Email? there’s no more useful email forwarded to me anymore.. jarang sangat. So aku pun tak lah forward email yang ntah apa-apa masuk dalam inbox aku. This 1630, aku ada meeting. Rahimah and Asri will fly to Budapest tomorrow night. ffuuhh syioknya. Aku pun berangan nak dapat HPC… Duhh… layak ke?