Unexpected and unpredictable.. this is the correct word to describe my yesterday in class.. Giler, test , test.. and actually it’s a mid term. Aku selamba keluar pegi solat, exactly masa lecturer aku masuk class and distribute the paper.. selamba gi toilet, solat pastu masuk class.

Aku selak je paper…. i was so god damn shocked… banyaknyer soalan.. i ingatkan test nih sama macam subject lain. soalan tak banyak.. I read all questions properly, draft and conteng apa2 yang kau ingat, bukak buku jawapan and start writing. Giler banyak soalan nak jawab. At the end. hmm masa lebih kurang tak cukup, but lucky me lecturer aku nak tunggu, i answered all question and with satisfaction.. hehehe mujur dpt jawab semua. Hureyy.. i want A… sokmo la kan nak A..  I always want A.. i dont want B.. i want A.. A. A. Arrgghh geram.

On the way down to my car, i singgah sekejap kat message board. Huhu.. exam’s schedule dah keluar… Me and Sue job down tarikh, masa and hari.. Pastu kitaorg masuk kereta and memandu balik..

Before aku masuk class tadi, kat office giler banyak kerja. Now, aku kena buat report and update macam-macam, every week pulak tuh,  dari one attachment utk slide shows sahaja dah bertambah jadi lima, dengan ETA nya, dengan Open call nyer, dengan defer nyer dengan Call vollnyer and bla bla bla…  thank god, semua masih under control and stil manageable. heheh.. Actually aku seronok pun buat benda2 nih.. i taught me something.. TIME.. Precious and need to be managed, otherwise.. memang masa boleh lari macam tuh sahaja.  Rugi babe..

Semalam jugak kakak aku hantar email from NZ.. siap bagi list barang yang panjang berjela.. untuk di kirim ke sana.. Masih baik aku tak perlu pos, Chimon and family will travel to NZ ke tempat kakak aku. Suka la tuh abang ipar aku.. best friend dia datang.. hmm kalau aku pun sure laa syiok, bila close friend datang melawat ketika dengan rindu sarat dengan family and tanahair. Abg Rizal@Chimon akan pi sana on 19 April. Fuuhhh mahal tuh tambang pergi balik.. dia, wife and anak kecik mencecah rm10k. Fuhhh.. parah2..  Entah lepas ke tidak aku ke sana.. aku pun tak bleh nak jawab…

Dalam kepala aku.. ada banyak benda yang aku nak.. aku suka kereta baru.. ceh berangan lagi..  Kereta paling best.. RUSH, by Toyota.. aaa.. aku rasa nak beli jee kete nih.. hehehe tapi sabar ekin.. sabar… Apsal aku suka berangan dengan kereta baru.. Because orang sekeliling aku dok tanya.. ” takmau tuka kereta “?  macam lah aku nih banyak duit. Actually aku malas nak menanggung hutang…. bila laa nak menang contest lagi yekk.. like one of my friend.. baru2 nih dia menang pi beijing pulak. Contest johnson and johnson. Best nyer..  Lucky her. Rezeki.