Rindu.. rindu sangat nak menaip dekat sini… rasa rugi kalau aku tak menaip dekat sini..Probably.. this can be my most precious journal bila aku dah tua nanti. hehe whateverr..

I’m losing my mind from this hollow in my heart.. suddenly i’m so incomplete.. Lord i’m needing you now, could u tell me how to stop the rain.. my tears are falling down endlessly.. ee rindu nak dengar lagu, suara and video klip Mariah Carey… whateverrr..

How about life? Hmm to be honest, life aku a bit bz than usual. i’m not saying that my usual day is not bz.. actually it is damn bz.. plus now, i’m feeling extraordinary bz. hehehe.. alhamdulullah i’m still ok.. and feel good about it. cuma mak aku yang tak tahan.. she keep on complaining about my bz life.

mak : Eee macam nih 4 tahun.. mak tak sanggup nak tunggu..
Aku : buat apa mak tunggu.. mak tidur jee kalau mak mengantuk.. jangan tunggu ekin.😀

Mak aku senyum sambil mengeleng kepala… she’s so tired, at the time.. her life it’s a bit disturbed.. due to my night class.. nak buat macam mana.. aku dah tak boleh bawak dia jalan-jalan after work. What can i say..  sacrify.. Thanks mak, Thanks Abah.. Both of them are so supportive…

Aku kena sacrify banyak benda untuk meneruskan perjalanan aku untuk kejar cita-cita aku. I have to do it.. walaupun seperit mana. And i dont give a damn to those people yang dok cakap itu ini with my decision.. Go to H@#l.. I want my life.. and this is what i want..

Aku kena tepis apa2 yang aku rasa tidak perlu or yang aku boleh postponed… Kalau kawan-kawan aku yang lain, like Syura, Sue, mahirah or even Kak Zana can do it.. why not me? Aku sure boleh. Lucky me.. at this moment i have  Syura and Sue as my study group. Kami sama2 datang class buat assignment sama2 and even we are in the same course. Harap2, apa yang kami nak, jadi kenyataan. So far alhamdulillah, i never skip my classes, assignments submitted on time..😀

Ok.. to be continue later..  muahhh ..