Wow.. it’s been two weeks that i didn’t write anything in here.. Hmmm miss u so much…. I am currently living my world in a bz and hectic life. Tuhan sahaja yang tahu. Whatever it is.. I am so happy about it. Even though i’m extremely bz, at least i still hv time to be at my gym. Dah dua minggu aku ke gym every Tuesday. On Tuesday, class habis @2000, habis class aku solat, memandu ke gym. Exercising sambil watching my favorite show, Heroes. Kalau dekat rumah, sure kena berebut Tv dengan mak or abah. So, better aku lepak sini after class until 10pm. Habis Heroes, aku naik atas, bersihkan diri, around 1045pm, aku akan keluar dari gym and memandu balik.

Honestly, rasa cuak jugak balik keluar sorang-sorang ke kereta dari pintu gym tuh, tapi aku tawakal sahaja.. Suasana kadang-kadang terlalu sunyi. Aku tak takut hantu, Tapi aku takut hantu yang pakai topeng manusia biasa, aku takut pemandu mabuk and etc etc.. Nak buat macam mana.. itu sahaja peluang yang aku ada. And i have to do it.. because i want it too much. itu sahaja masa yang aku ada. Weekend, i can use that time for my family, friends and revision…😀

last Friday, habis satu presentation, Tomorrow, another assignment to be submitted, Wednesday ada test, and on Friday another assignment nak kena hantar and meeting kat tempat kerja.. Syukur Alhamdulillah everything is under control, well prepared and went smoothly. Hanya tuhan sahaja yang tahu. i feel so relieved… and calmed.😀. So far kerja dekat office pun best and bagus..  yes there is another offer and opportunities for me to jump, to another work environment, tapi i thing, i should stay here and focus.. Memang itu cita-cita aku, tapi, probably allah nak test aku.. So i just hold it back.. khuatir kalau-kalau yang aku kejar tak dapat, yang aku kendong berciciran… I just don’t want it to be like that… I know what i’m capable of, and i know where is my limit.. Thank God.. thanks Allah.. For giving me this opportunities and strength to face all these..😀