I woke up late.. hmm ABC..😀

Bersiap and get ready untuk ke tempat kerja. hari nih pegi kerja naik kereta kak ila. Kereta aku masih dekat Perodua.. Service and overhaul everything. Kak ila masuk kul 8am, aku pun ada meeting at 8am. Aku hantar kak ila ke SJMC and terus ke office aku. Exactly 0800 aku sampai office, terus ke lobby office and ke G02 room. Ada la dalam 7 orang yang sampai.. Asri and few engineers dah sampai. Sampai2 letak bag and have a coffee and breakfast. About 815, meeting start. Lucky me aku sempat send the presentation slides kat asri awal pagi semalam @0300. keje giler. Bukan aku nak buat last minutes, tapi malam semalam aku pi bawak hidayah ke hospital.

Habis meeting aku terus naik ke tempat aku.. Inaz pulak tak der, so aku backup dia sekejap.. after 10am.. aku start with keje aku. presentation slides tadi kena edit skit, pasal nak kena hantar ke orang Penang. Lunch hour aku tak keluar makan, nasib baik caterer kat level 12 ada hari nih. So aku just tapau and makan dekat desk aku. About 240pm.. aku send the presentation slides untuk meeting kul 1500 kat boss aku. Verified and OK.

Tepat kul 3pm, aku naik atas and meet with rahimah, asri and conference with orang Penang. Habis meeting macam tiap2 minggu, ada discussion. About 415 aku turun ke tempat aku. Habiskan skit keje and 515pm aku keluar office. Aku terus memandu kereta kak ila ke class aku @ UiTM Puncak Perdana.

On the way ke class, jalan jamm sangat lucky me aku keluar awal.. Ada accident teruk antara lorry and kereta.. hmm masa aku lalu ada mayat yang tertutup dengan plastic putih.. ambulance pergi satu datang satu lagi. Probably ramai yang terkorban.

Subject OI, with Pak Rahim. Interesting. New assignment and project has been assigned accordingly.. termasuk lah submission date. Habis class aku terus balik rumah.. Kebiasaannya masa balik aku akan convoy dengan Suhaili.. So rasa ok skit, nak pulak memandu dekat area Puncak perdana tuh, jalan nyer gelap, traffic laju and dangerous.

Alhamdulillah another week dah habis… aku boleh tarik nafas lega.. 😀