Alhamdulillah sangat-sangat, it’s has been two weeks now. Alhamdulillah aku sihat. Tak sakit or pening kepala, even though hari2 aku keluar rumah pagi and balik bila malam. This Friday was so precious to me, syukur sangat and happy..

Saturday moring, aku keluar rumah dengan mak, and kak ila, pegi breakfast sama-sama dekat McDonald’s. Lepas breakfast, mak ajak aku and kak ila pegi pasar. Beli groceries, meet, fish and etcetera. Sampai dekat rumah lebih kurang waktu zohor, aku hantar adik ke Sec 14, Petaling Jaya, untuk one consumer product. Lepas hantar aku terus balik rumah. i think at that time, aku rasa dah penat sangat, dari pagi keluar sampai tengah hari. I’m almost flat. Aku sampai rumah around 2.30pm. Aku ambik lunch and solat,

Lepas Asar, aku dengan kak Ila, keluar ke Sg Buluh. Kak Ila melawat anak saudara dia kat Nursing college. About magrib baru sampai rumah. Malam, aku tak kemana, mak and abah ajak makan luar, tapi aku macam tak larat. Tak larat pun tidur lewat.

Sunday morning. mujur aku tersedar untuk solat subuh.. kalau tak sure aku subuh gajah. Mak and Abah awal pagi dah pegi surau. Berjemaah and ada kuliah subuh dekat surau berdekatan, almost 8 am baru mak and abah balik rumah. Malas betul nak keluar hari nih. hm aku hanya compiled notes and belek beberapa kertas yang ada dalam file berwarna biru and orange.

Semoga aku diberikan kesihatan yang excellent. Amin