There is many things that i want to type here, but times are permanently a constraint to me. Everyday, aku akan keluar rumah @730 or 8am in the morning. Sampai tempat kerja, aku bukak thinkpad aku and terus mulakan kerja. Breakfast? kadang-kadang sempat dekat rumah otherwise, i’ll take my breaskfast @Taj Cafe and Restaurant, Subang Jaya. Habis breakfast, masuk office, commit to my works and @1pm, aku keluar makan dengan Kak Ila. Almost everyday. Or simply fo to the roof top and buy food from the caterer.

Macam tadi, kebetulan Masyi Maro ajak aku keluar, She’s coming down to KL following her husband for a business matter. Aku ajak sekali xNetops to joint Masyi and me. Akhirnya kami lepak dekat Manhattan Fish Market @Subang Parade. Lama betul tak jumpa masyi, dia masih macam dulu, belum ‘berisi’, that is what she aim for since she already married to Aiman for 5 months i think. Hmm whatever it is.. sekarang masyi tak bekerja lagi, jadi housewife sepenuh masa.. Seronok betul dapat sembang dengan kawan lama. Even though Emma, Rad and Kak Nad satu bangunan, tapi untuk terjumpa ke, terserempak ke.. jangan harap laa.. Jarang sangat.

dsc00488.jpg

Agak lewat gak aku masuk office balik, sampai je dekat lobby office aku singgah surau kejap, after that baru aku naik ke 4th floor. Sambung keje macam biasa… Argghhh esok aku ada meeting, presentation. Dah jadi keje aku untuk prepare semua material. Tiap2 minggu. Penat gak. Setiap minggu dengan debaran tunggu result from respective personnel. Dah dapat result kena prepared presentation slides pulak… Meeting yang boleh habis 30minutes, kadang-kadang boleh membawa ke perbincangan sampai waktu magrib. Hv to get myself ready..

Habis waktu kerja, exactly @5pm aku bersiap nak turun. Class hari nih start kul 6pm pulak. aku masuk class sorang pun ak der.. Hmm aku silap class ka? Masuk class yang kosong tuh, jam baru 5.50pm. Aku on air cond and lampu, lucky me, Suhaili menyusul lepas tuh.😀. Class start at 630. lecturer tuh dapat wrong info from another lecturer. best Pn Norasiah nih mengajar. Aku info. Banyak info aku dapat. All recorded. Hampir jam 10pm baru aku masuk kereta, Memandu balik rumah. Sampai rumah, biasanya aku duduk dulu, paling lama 20 minutes, then only aku start buat benda lain. Internet access every night is a must, just to check my email and few other things. @0000 or 0100 baru aku tidur.

And my day will be repeated again… with different a day, different agenda, and at different times. But the goals of living is still the same, To be a better person, Dunia n Akhirat. 😀