Di mana Sharlinie, Sedih bila dengar ada case kidnapped macam ala2 Nurin Jazlin nih, siapa la yang kejam sangat memisahkan anak kecil dengan family yang sayangkan dia. Aku probably antara penerima email tentang postmortem Arwah Nurin Jazlin, but i’d never forward to anyone, sedih yang teramat, gerun, rasa benci dengan kekejaman yang orang jahat tuh buat. Sampai hati orang jahat tuh tengok anak kecil nih menjerit, kesakitan, dan mintak tolong. I can see it thru her dying face yang orang captured masa tubuh badan arwah masih berada didalam beg. Kejam!!!..

dimana-sharlinie.jpg
These number are valid, courtesy http://www.Salam.Org.My
Now there is another story, very near to my house, exactly dekat rumah aku. Kadang-kadang aku terbayang kalau2 Nur Hidayah hilang.. i just can’t imagining it.. macam mana sedihnya, macam mana rindunya aku dengan senyum, ketawa, dan tangisan hidayah.. Auntie luv Hidayah so much.. Orang jahat nih takder agenda lain ke?Dorang nak apa kidnap budak2 kecik nih? Dorang nak jual organ ke? or are they going to abuse a little child? They are not suppose to be treated as human.. because they don’t have respect at all on Allah’s creation.. BO*OH!!!. Baru2 nih dorang dah dapat tangkap suspect Nurin Jazlin, tapi hanya suspect, ujian DNA belum disahkan. Please expedite it.. people needs to know. Apa hukuman paling bagus untuk orang yang menyeksa seorang kanak-kanak? Seksa dia dengan cara yang sama . Biar dia rasa macam mana sakitnya budak kecik tuh. Padan Muka.