Finally it’s Friday. Rasanya cepat betul masa berlalu. Probably aku busy minggu nih. Dengan sambutan ulang tahun ke 28, dan diselangi macam2 good news. Thanks Adik and fidah, for the lovely cake. Horeeeyyy. Alhamdulillah. Application untuk continue studies aku pun dapat. Today after work ada meeting, jam 2000 ada dinner dekat office.

My colleague is on EL today. Rasa macam senyap sikit dekat office, semua orang lain dah kemas cubicle masing2, because, according to schedule, kami semua akan berpindah ke office baru @USJ3. But after discussion yesterday, my manager decided to hold me here. Hmm alhamdulillah, sebab aku suka location office nih. Tak jauh dari rumah. Sometime kalau aku rajin, aku boleh balik waktu lunch. Kadang-kadang bila mak tak der rumah, aku sempat masak during lunch hour lagi 😀

Aku ikut sahaja orang nak letak aku dekat mana. Siapalah aku untuk demand itu ini.  Presentation slides aku hand over to Rahimah, for her to verify before the meeting. Hmm settled. Meeting start @1800 sampai jam 1900. Habis meeting aku terus ke surau @ground floor. Lepas solat aku naik ke tingkat 5, make few calls, switch off PC and turun ke auditorium. Hmm orang dah ramai.. tempat duduk very limited. Akhirnya aku ambik kerusi and joint kawan2 aku.

Paling best makanan malam tuh. Nasi Beriani.. Mewah giler. Aku ambik lauknya dari hujung ke hujung. Ada udang berempah, daging masak hitam, ayam masak merah/tomato, arca timun, dalca, fruits and orange juice. Lepas makan ada upacara bagi cenderahati. CEO aku yang bagi. Well aku pun dapat la.. dah manager aku yang vote nama aku. Thanks Rahimah.

Lepas makan and dapat hadiah masing-masing aku pun charlos balik rumah.😀