Hah..still need to deal with company jual beli saham. Another 5 branches ready for deployment. Early in the morning, aku busy macam biasa. Lucky me, i’m able to manage and handle this company jual beli saham, Registration office and Immigration.

Aku lunch @1300. Keluar makan dengan Kak Ila. Where? nearest mamat restaurant. Aku pun tak der mood nak ke SS19 Subang Jaya. @1400 aku masuk office. Promised to meet Rahimah and discuss about material for tomorrow’s presentation. After a moment, Asri joint us at the round table. I’d take notes on the items, and talked about¬† latest certification and bla bla bla. Alhamdulillah semua pass. Tengah duduk berdiscuss aku teringat aku belum solat Zohor lagi. Aku beredar dari round table around 1540. Boss nuar pun joint skali the discussion. Solat and naik ke tingkat 5. Almost 1600. Inaz panggil aku ” Ekin.. jomm.. ” huh..? meeting lagi. Baru aku ingat.. another discussion and tele-conferenced dengan orang dari Dell. Sampai jam 1815 baru aku keluar dari meeting room.

A lot of updates yang aku kena letak, kena tambah dalam slide presentation esok. Hmm aku mula buat pun belum. Thought nak buat kat rumah. Hah.. akhirnya dekat rumah aku tertidur awal sampai pagi.

Muahahahaha.. selamba ekin