Alhamdumlillah, sakit kepala semalam dah hilang pagi ini.. my heart says, i want to arrive early @my office. Huh.. jangan harap. I reached my office @8.40am. What i like about my company is.. you can come to the office at anytime, provided you stay in your office for atleast 8 hours. Well there is no one to tell me that this is incorrect.. definitely it is not in the company mission statement or rules and regulations. it is base on trust.. Hehe.. first we are working as long as we have our customers and businesses. Customers usually are contactable after 9am. Hehe.. otherwise we will attend customer place at their convenient time/place. Office aku tak pakai system punch card or swipe card. Hehehe… Kalau aku kerja kat tempat lain, sure kena rekod masa masuk and keluar. hehe Jahat aku.

As usual, since we’re SP now.. every Tuesday memang ada conference. Tepat jam 10am, aku masuk bilik meeting, dengan fail hitam biasa aku. Cerita pasal nak menandatangan akujanji and termaktubnya perjanjian antara company aku and company kat penang nih. Last week all engineers yang kami hantar, semua dah balik sini. Azran, Bakari, Miswan,Humaimi, Chiew and sorang lagi aku tak ingat. kebanyakkan dorang lulus cukup makan.. 80% is markah lulus. Aku cerita dekat kawan-kawan lain yang akan pergi training semua dah kecut muka and perut. Kalau failed nampak gaya, no business. Tak qualified sapa nak bagi keje.

Waktu petang tadi aku decided nak tengok cerita Rush Hour 3 esok. Aku pun call TGV sunway piramid and reserve 2 tickets. Untuk aku and ayung. Esok jugak akan ada briefing dengan Call centre and all engineers yang involved dalam project ini. Definitely aku tak der buat apa2 preparation untuk slide or anything. Even team lead aku pun tak cakap apa. Dia pun tengah bercuti, wifenya baru delivered last week. So.. perlu ke aku nak bentang apa2. Nanti kawan-kawan aku tuh bukan tak tahu lorat diaorang, tanya macam2.. tanya itu tanya ini. walaupun dah jelas and terang kitaorang explain hari tuh…

Tapi kesian plak dorang kena seat for tests and certifications untuk project ini.. Harap-harap lepas nih tak der yang failed. So far antara 6 orang tuh, ada sorang failed.. arrrghhh aku yang risau plakkk…..