Monday – is my busy day. hari di mana aku kena produce report by weekly untuk all managers. Bagi aku kerja nih memang la seronok, tapi yang tak tahan nya, minggu nih aku kena modify banyak content. Lucky otak aku berjalan lancar and aku berjaya produced report yang aku boleh kata kemas skit and efficient skit. Dah siap pun.. Dalam jam 630pm baru aku habis buat and sent. Bangga and suka dengan apa yang aku buat, because everything was my idea. Partner aku, huazlee satu hari tak der kat office. Meeting dekat luar. Hari nih pun tak der. Alhamdulillah, syukur, aku dah boleh take over banyak jugak project. Cuma ada few things yang aku kena refer and ask him. Kalau dia takder, aku suka tanya Azwar.. itupun kalau dia ada. Overall, kerja aku, alhamdulillah. Best.

Petang aku keluar office, terus balik rumah. Aku dah tak larat nak solat dekat surau office, terus balik rumah. Sampai rumah aku terus ke bilik and solat asar. Lepas tuh aku ke depan and menunggu waktu magrib. Lepas seharian buat report, aku rasa kepala aku pening and telinga aku rasa sakit pulak. Aku on internet sekejap, bayar hutang and internet banking baru aku tidur. Aku bermimpi pelik and luckily aku tak ingat pun apa dia. Biasanya mimpi-mimpi yang pelik and bercampur aduk nih, boleh buat aku penat.. because tidur tak nyenyak.. Roh ku merayau entah kemana.. hehehe banyak tempat dia explore semalam.