Too many updates right now.. so excited…. and glad. Syukur alhamdulillah.

Keputusan sudah dibuat, hanya menunggu jawapan. Hmm orang dah nakkan kita, so i demand la lebih.. Hehehe inilah masalah kita nak tengok value or market kita macam mana. Hmm if they dont want me, it’s ok.. i have another chances/opportunities.. Hehehe.. Rezeki Allah yang beri, yang penting aku kena usaha skit. Tawakal…

I’ve been offered to iP and to INTEL. Dua-dua aku rasa bagus. Yang pasti aku macam dah terlebih teruja, just becoz of INTEL. Hope to see u.. 🙂 If ada rezeki tak kemana, puncak yang ku daki, insya allah tak kan goyah menyambut aku. Hehehe. Akan kudakap kemuncak itu… Segala puncak kenikmatan yang tuhan beri pada aku… Aku kena habis-habis appreciate nih.. but how?.. rasa tak puas ucap terima kasih mahupun ucap syukur aku kehadrat yang Maha Esa. Semoga aku terus dan terus di beri petunjuk. insya Allah and Alhamdulillah..

Inilah orang kata, berkat doa orang tua and restu mereka. Aku rasa. Buang rasa jemu, insya allah boleh selamat. Kemana-mana pun senang. Kita boleh selamat. Aku masih lagi tak puas ucap syukur yang sangat sangat syukur kehadrat Allah S.W.T. Thanks . thanks.. thanks.. thanks.

Tak sia-sia doa seribu dinar yang aku amalkan… tak sia-sia doa mak abah aku.. (ada ker doa mak bapak kata sia-sia?.. bengong btul ayat aku ) biaq pi laa.. yang penting aku terujaa… excited.. Hehe masa aku sekolah dulu kenapa tak der perkataan teruja nih… bunyinya sedap.. ter-uja. nice word.. itulah bahasa melayu.. indah dan cantik. Lembut. Bersopan.

hari nih aku tak jadi gi gym.. nasib baik semalam dapat aku habiskan 1 hour kat sana. insya allah during the friday prayer aku singgah kat gym.. Heheh sambil-sambil tuh bleh take note sesaper orang yang mengaku islam yang tak gi masjid…. Muhahaha Well konon orang kota sophisticated, modern, clubbin’ and bla bla bla.. budaya “zaman gelap” tuh nak ikut.. ikut cara orang bertamadun tak mau ikut.. APAKAHHHHhh.. biaq pi lah.. (hmm rendah betul iman aku). Selemah-lemah iman adalah org yang tidak berdaya menegur kemungkaran yang berlaku depan matanya. Kesian aku. kesian pada orang yang alpa.. Semoga aku bukan dari golongan orang-orang yang ALPA… Amin.🙂