Something sweet… which i donno where it comes.. A weird feeling. Pelik tapi benar. Aku rasa selesa dengan seseorang. A very concern guy. Nice and sweet. Bak kata kak khairi, sopan and so polite. He treat lady or woman in such a very good way. Hmm unfortunately, he is diff. Different race and different all. Haaa takkan aku nak cipta sejarah lagi.. Cukup la sorang kakak aku, bertemankan orang yang berlainan bangsa.

Memang history family aku, ramai yang berkahwin campur.. Even opah aku kahwin dengan orang yang berbangsa India. Kakak aku dengan orang Cina. We are mix family. Hmm sukar skali. Tapi kita tengok dan lihat. Manusia yang merancang, tuhan yang tentukan .

Malam nih mak and abah aku akan ke Perak. Abang aku yang akan hantar diaorang. Anak buah aku , Aida , pun akan balik sekali. Hmm tinggal la aku sorang. Kak ila pun tak der dekat sini. Yang pasti hari sabtu pagi aku akan balik ke Perak. Aku nak bertolak pagi-pagi. Takdak la panas sangat. Minggu nih boleh kan aku spend masa lebih kat gym, pasal kat rumah tak der orang yang menunggu aku. Biasanya if parents aku ada kat rumah, sure dorang akan call aku, remind aku untuk tidak pulang terlalu lewat, risau katanya. Kadang-kadang tanduk nakal aku naik gak .. Degil betul. Ada sahaja plan aku.