Aku terlewat bangun pagi nih. Aku tersedar pasal ada message masuk. Farah nak naik train sekali dengan aku. Schoolmate aku. Hhaaa… 6.45am… terus capai towel aku and debush dalam bathroom. Alahai… apsal la aku lewat nih, rasanyer aku baru terlelap balik. Gara-gara tidur balik lepas alarm aku dah berbunyi jan 5.50am tadi . Hehehe.  Nasib baik aku tak solat.. mencapai baju yang paling senang, and jam 7.05am aku bergerak keluar.  Capai kunci kereta and drove to KTM Komuter Station.

Aku drive ke station komuter because aku half day hari nih. Nak bawak mak aku, gi medical check -up, every 3 months.. kat UH. Nasib baik aku dapat naik train kul 7.20am. sekali dengan Farah. Kami kalau jumpa, and naik train sama-sama, sure sembang tak berenti, ada sahaja sembangnya. And this morning she gave me a “Tempoyak kacau” (as per i called it) . a very nice stuff, lagi best if makan dengan ulam. Hmmm nyummy.. Aku bab ulam memang giler, even the very simplenyer ulam like cucumber and sambal belacan pun cukup menyelerakan. hmm nyum nyum nyumm..