Hmm dah pun 12 o’clock. Aku, kalau balik lewat from office or penat tak habis santai lagi, jangan harap aku boleh tidur. Segala penat akan freeze, tak hilang atau bertambah. Mata yang mengantuk dalam Komuter and LRT tadi, jadi terang balik bila aku sampai rumah.

Asal mengadap notebook aku atau TV, hancus…. sampai early morning pun aku boleh tak tidur. Memang tak der buat apa2, sekadar santai and releks kat hall rumah aku. Tapi mata aku tak boleh lelap if badan aku penat sangat or hongeh. Bukan sebab hongeh pasal makan, hongeh dengan kerja di office yang tak pernah nak bagi aku peluang santai kat office. (apakah kau ekin, orang bayar gaji suh keje, lagi mau rehat.. mau gaji buta ke..? BO).🙂

Untuk tidur aku perlu pujuk mata untuk lelap, and think about tomorrrow’s responsibilities yang perlu aku fulfill. Hmm.. I think i need to change something, something that can change my life, not drastically , but a bit pun oklah. Apa yek? tukar routine aku.. hmm sikit sangat, rasanya banyak dah benda aku tukar, asal ada usul baru sure aku try and tukar. Hmm.. tukar my vocabulary, hehehe .. i did that. sekarang trend aku suka menaip word “hmm”..(thinking la konon tuh). bernas nyer tak. hahaha. Lagi ? .. dari hari tuh aku cakap nak lose 5 kg in April. Mm nampaknya tak jalan lah. Aku nak ajak Mama Steph teman aku gi gymlah, geram betul. Lately nih aku suka makan titbits yang aku beli from kak erma, Hmm gara-gara malas nak turun beli food or dah boring makan disekitar kawasan Suria KLCC nih. Tuhan sahaja yang tahu betapa boring tahap cipannya aku bab makan lunch nih.

Oo.. there’s another thing that i’m not ready to write. Mungkin satu hari nanti. Aku pun nak gak buat pemerhatian aku, observation aku, kajian aku, mana tahu kot aku salah tafsir maklumat. Naya aku nanti. Hehe walaupun tak selalunya tepat pun, cuma tepat di kepala aku je. Chiow…