Well, heboh satu malaya dah pasal CT and her Boyfriend. Mm orang lain pun especially kawan-kawan aku sumer tanyer, Kak Ct dah ada Boyfriend, ekin bila lagi?. Well aku memang ramai boyfriend. O ramai tak terkira. hahahaha.. Kawan lelaki memanglah ramai. Ahaks. Aku tak carik “Boyfriend”. Aku carik “Buah hati Pengarang jantungku “. hahaah A person yang able to knock my heart without even knocking in real. Ala2 macam “Love come’s knocking” gitu. Hahaha apakahhhhhh… Image

 

Whatever it is, kalau dah jodoh ct dengan orang yang berumur 47 tahun, well what to do. dah jodoh, hehehe. Ct… langsung je, biaq pi apa orang nak cakap apa. Mulut orang memang akan bercakap, tapi dah boring nanti orang senyaplah. Hehehe. Walaupun status orang tuh cam lain dari yang lain, nak what cam ner, dah kalau Ct Nurhaliza suka. Maybe he has a hidden characteristic yang buat ct suka kat dia kot. Well tuhan saja yang tahu. Kalau ct kahwin ngan orang lelaki bebaya dia.. mm tentu orang lelaki tuh plak yang tension, pasal ct memang banyak duit, and sedikit sebanyak sure tercabar guy tu nanti. Lagipun macam ala-ala tak sekufu, agama tak galakkan sangat. So Maybe Datuk K is the best person untuk Ct buat masa ini, and ct realised that. And with Allah wills maybe she will be marry to Datuk K. Mm tak perlah, dari orang bercakap-cakap and bergossip, baik cepat2. Mm Lagipun kak ct kita dah pun 27 years old. I think it’s a good number to settle down. Tak gitu kawan2? Hahaha macam ayat tv pendidikan plak.

Alhamdulillah mak ngan abah aku dah beransur sihat, tiba masanya plak aku yang rasa gatal and sakit tekak. Telinga aku, macam aku dapat dengar heart bit aku. Gerun plak mendengarnya, Well macam peringatan untuk aku plak. Mm rasa macam nak mati. Hehehe. janganlah weekend nih aku demam, la ni pun badan aku dah rasa semacam. Kaki dah kebas, dek sejuk air cond kat office nih. Kepala sesekali bergegar or pusing tengok PC nih. adus nak demam ke nih… Benda paling aku tak suka is makan ubat. Malas aku nak masukkan bahan kimia sintetik dalam badan aku, cukup makanan yang aku makan itu kimia. Hahaha keluar pun kimia. Image

Cakap pasal kimia nih, teringat aku masa sekolah, subject favourite aku is Sains. Mm masa tuh cita-cita aku nak jadi saintis atau angkasawan. Seronok giler aku tengok saintis2 nih buat penemuan baru. masa tuh cukup popular dengan pokok kacuk-kacuk nih. Tapi sekarang lagi maju, dengan mutan nya, and cloning. Bagi jelah aku apa2 soalan sure aku bleh jawap. Tapi sebab aku kurang cekap dengan figure, maka aku terpinggir and tak bleh masuk class sains masa tuh. AKu pun dok la kat class accounting. Cukup boring, pasal aku rasa lagi banyak figure. Figure yang bermata WANG. DUIT. Mm nasib baik aku tak jadi mata duitan. Image

Esok, by right aku nak gi workshop kat office HQ. Mm Ada mender ntah workshopnya. Khas untuk orang-orang yang kat ITOS. ITOS2 from Petronas, HUKM, Imegresen and beberapa tempat lagi sure dorang datang. Mm aku memang plan nak gi, but badan dah rasa semacam nih. Hopefully demam or tak sedap badan aku sampai malam ini je. Tak kuasa aku demam berhari-hari. Image mm apa nak makan nih haa? time lunch je sure aku blur. Adus perut dah pedih memanggil nak makan nih. Alahai dok kat malaysia nih mewah betul makan, sampai tak tahu nak pilih yang mana, pastu memilih plak tuh. Kalau ku ingat orang-orang kat Africa tuh lagi kesian, alahai minum air kencing haiwan lagi. sian betul. Alhamdulillah kat sini sumer ada.. apa yang tak de kat malaysia nih? . “Macam-macam adaaa ” – Quote Pakcik Astro yang Glamour tuh .. Image