Hureeyyy.. akhirnya aku dah subcribe Tmnet Streamyx… mm package yang paling murah, with a maximum access up to 88hours.. Itu pun aku pikir dah cukup lama, pasal kat office pun aku dok ngadap computer and kat rumah pun camtuh, nanti selalu sangat apa kejadahannya, aku bukan nak kahwin ngan computer hahahahha. Kat area rumah aku nih, line streamyx kira baru gak la.. and speed tak la berapa laju sangat pun.. heheheh tapi alhamdulillah la.. dapat gak aku penuhkan masa aku masa kat umah nih… Mungkin aku bleh carik tmpt belajar percuma kot.. ehehhe ekin ekin sumer nak percuma… mm tapi memang kebanyakkan benda aku dapat for free. hehhe rezeki Allah nak kasi… kita balunn sajee…

Benda free mmm. Cash usah cakap. AKu banyak menang cash masa aku actively dengar radio. Semua contest kat radio semua aku masuk, perabot kat rumah baru aku nih pun aku beli hasil from duit yang aku menang. Bilik adik aku, katil, lemari. dlm bilik tuh, sofa, tv, tv cabinet, meja. homelife nyer brand plak tuh. free boleh la nak beli aku tak mampu kot. maintanance mahal babe. Sofa nih nak kena dry clean only. aduss parah.  tapi itu sumer rezeki. memang kita takkan jangka kita akan dapat.

Ada 3 perkara yang disorokkan dari pengetahuan kita, Rezeki, Bila kita Mati, and Jodoh. hehehe.. Kadang-kadang aku sniri declare aku orang paling bertuah dalam tahun nih. hahah riak la kan.. bukan .. Memang betul rezeki aku melimpah ruah..alhamdulillah.. Yang penting, aku pikir, if i want it.. yes i can get it, provided, aku kena usaha keras skit. Effort kena ada. Takder effort kita takkan kemana, mungkin pada takuk tuh jugak.

oklah.. mau cau.. dulu. anak buah aku dah ramai kat dalam rumah nih, sibuk suruh aku bawak dorang gi mandi sungai.. mungkin aku kena drive ke kuala kubu bahru kot pagi nih.. cauu.