Hari Isnin, 26 Dec, hari ulang tahun kejadian Tsunami. Al-fatihah pada semua muslim yang terkorban.

Al-Fatihah..

 

OK ini cerita GERAM. Aku geram betul ngan sorang mamat melayu nih. On the way aku nak balik semalam, masa aku dalam train. Buat BO#*H je mamat nih, konon tidur.. pirahhhh. Suka ambik kesempatan kat orang pompuan. BAN*##NG nak MA#*#S. Aku dah bagi signal to him pun still Buat BODOH…. BANGANG.

Akhirnya aku bangun awal dari tempat duduk aku walaupun station aku tak sampai lagi. Aku keluar, langgar kaki dia dengan briefcase aku yang keras nih, itupun masih lagi buat-buat tidur. STUPID… HAMPES punyer orang. Main suka-suka mak bapak dia je.. mengusap-usap baju orang yang duk kat sebelah.. APAKAHHHHHHH.. Manusia BOOOODDDDDOOOO########

Orang itu takkan selamat, sebab entah berapa orang dia dah aniaya. (betul ke spelling aniaya nih – aku tak sure). Aku cukup pantang orang lelaki yang berlagak macho, gagah ambik kesempatan kat orang pompuan. Yang orang pompuan memang takkan mampu atau berdaya untuk malukan dia depan orang ramai, Why???, kesian orang pompuan takkan habis… Aku rasa nak lempang seribu je mamat tuh.

Memanglah masa tuh aku pun tertidur tapi tak lah nyenyak sangat. Tiba-tiba aku rasa something kat pinggang aku, bukanlah merayap… tapi satu movement, atau pergerakan yang sangat slow, which aku kena concentrate betul-betul than only i realised that his finger, lingering … slowly moved on my baju kurung…. OOo SH#Tman.

Immediately aku made a movement dan perbetulkan duduk aku… Still mamat nih buat-buat tidur BODO# dia tuh.. BANG#**G nak mam*0S…..  AKu bangun and wait for my station.

Hampes punya manusia… Aku benci orang yang suka ambil kesempatan atas kelemahan orang lain..